NYHETER

Nyheter 2005 »    Nyheter 2006 »   Nyheter 2007 »   Nyheter 2008 »  Nyheter 2009 »  Nyheter 2010 »  Nyheter 2011 » 

 
2012
12/8 Aston (McHaire Messenger N) vann idag sitt första cert, första cacib och blev BIM i Askersund!! Dömde gjorde rasspecialisten Kurt Nilsson. Tack för alla gratulationer, det värmer!
   
   
5/8 I helgen var det dags för Värmland-Dals Beagleklubb att arrangera årets Clubshow. Snus (McHaire Sweet Dreams), 10 månader, vann juniorklassen med ck. Dömde gjorde ms Patricia Sutton, Storbritannien. Vi tackar för ett mycket trevligt arrangemang!
   
   
12/6 Idag föddes sommarens andra kull med beaglevalpar! Läs gärna mer på valpsidan! Båda valpningarna har gått jättebra och valparna blir nu omskötta på bästa sätt av sina duktiga mammor.
   
   
10/6 Vi har beaglevalpar födda 10/6. Se mer på valpsidan!
   
   
19/5 Idag har det varit nationell utställning i Hässleholm. Vi fick domarändring på beagle, men det gjorde inte så mycket. Snus (McHaire Sweet Dreams) blev bästa valp för Kurt Nilsson och toppade dagen med att bli BIS-3 för brittiske mr Peter Bailey.
   
 

 

BIS-3 McHaire Sweet Dreams 8 månader

 

 

   
11/5 Med hjälp av ultraljud har vi denna vecka kunnat tjuvtittat på vad som döljs i våra beagletikars 'magar'. Valpar minsann! Nu ser vi fram emot en rolig och intensiv sommar! Läs gärna mer på valpsidan och välkommen att höra av dig om du är intresserad av en valp.
   
   
11/2 Örebro läns kennelkubb har varje år en inofficiell utställning den här tiden på året. Den gillar vi! För fem år sedan blev Limerick (CH Firstone aus dem Elbe-Urstromtal) BIS-valp där och i år var det dags för Snus (McHaire Sweet Dreams) att debutera i ringen. Och inte ville hon vara sämre! Blott fyra månader gammal blev hon av domarna Kjell Lindström och Mirko Lunden utsedd till dagens bästa valp!! Det var nästan 250 valpar som tävlade (alla i samma klass 4-12 månader), så det var en rejäl rivstart på utställningskarriären...
   

  Best in show valp: McHaire Sweet Dreams 'Snus'!
27/1 Visa (J McHaire Calling Card) har idag tagit första pris på hare!! Jättekul tycker vi och skickar ett STORT grattis till ägarna Peter och Nettan.
 
 
 

 

Michael Kors Väskor Michael Kors Väskor Väskor Michael Kors Väskor Louis Vuitton Louis Vuitton Väska Oakley solglasögon Oakley solglasögon Balenciaga Borse MCM Tasche Michael Kors Taschen Michael Kors Schweiz Gucci Taschen Sac Balenciaga