MAGNUM

 
KORTA FAKTA OM MAGNUM
Namn: McHaire Magnum N
Kön: Hane
Född: 2007-03-07
Färg: Brun
HD: A/A
Meriter: CK och placering i bästa hanhundsklass på utställning. Genomförd MH. Godkänt vallanlagstest. Meriterad för SBC:s allroundplakett i brons.

 

Magnum är en brun hane från vår första beardiskull, som vi hade väldigt svårt att skiljas från honom. Men vi hade ju inga planer på att behålla en hane ur denna kull och hittade heller inget riktigt bra hem åt honom. När vi första gången träffade Jenny och Lasse löste sig det hela på ett väldigt bra sätt. De var inte intresserade av att ställa ut honom, men kunde i gengäld tänka sig att låta oss behålla utställnings- och avelsrätten på honom. Eftersom de bor i grannbyn kändes det som om detta skulle kunna fungera i praktiken också. Och det har det verkligen gjort! Magnum stortrivs i deras familj och blir omskött på bästa tänkbara sätt. Ganska ofta kommer han glatt och hälsar på – bara för att bli uppfostrad av mamma Nova och nedtryckt av ”brorsan” Limerick…  

 
Magnum är inte utställd så mycket, men på sitt samvete har han en BIS-vinst som 4-månaders valp på en special, några ck:n samt en fin fjärdeplats i (med excellent) på världsutställningen i Stockholm.

 

Under år 2009 hoppas vi få tillfälle att göra anlagsprov i vallning (han har visat intresse för får) samt göra en mentalbeskrivning på honom. Förra året var han anmäld men fick avstå pga febrig förare. En och annan utställning kan det nog också bli när vuxenpälsen infinner sig.

 
 

  CH Gordons Pinocchio

CH Glenspey Of Debora’s Farm

CH Mister Matchless Of Debora’s Farm

Vigorous Queen Of Debora’s Farm

CH Firstprizebears Hollywood

CH Pahari L’the Pagan

CH Sheepish’s Price Bear The First

  CH Lärkängen’s Now  And Forever

CH LPI Alistair’s Knight Of Gold

CH Alistair’s Ironside

CH Magicbrook Pretty Maid

CH Alistair’s Upsydaisy

CH Woolpack’s No Matter What

CH Artix On The Rocks